• bannr
  • twot
  • threet
  • 4fed3c5c

Welcome To Simatech

The Pathfinder Of Silk-technoloy

Simatech Inc. yaiku perusahaan Biotech ngarahke ing Manufaktur saka asalé alamiah, biomaterials sutra fibroin biodegradable lan pembangunan negara-saka-saka-gambar Techniques kanggo macem-macem aplikasi Biomedis. Kita wis eksploitasi ing kothak piranti medical lan pangiriman tamba kontrol nggunakake sutra fibroin minangka materi fabricating dhasar. Kanthi teknologi inti lan seri saka produk tertutup kang dikembangaké, Simatech bakal nggawe kontribusi kanggo ngalahake penyakit lan nambah kualitas urip. Ing Simatech, kita apa kita paling apik kanggo ndhukung aktivitas riset lan pangembangan kanthi nyediakake standar lan selaras produk sutra fibroin. Kita uga welcome partners potensial kabeh ndonya kanggo njelajah kothak anyar aplikasi lan berkembang produk anyar karo kita.

ndeleng More

Products Bintang

Apa sampeyan kudu Coba Kita Products?

  • bahan dhasar

    B bahan asic

    Produk sutra fibroin kasedhiya bisa langsung digunakake dening pelanggan minangka bahan mentahan dhasar kanggo luwih fabricate macem-macem bahan sutra fibroin.
  • Kriteria penting

    E kritéria ssential

    Manufaktur gedhe-ukuran karo fasilitas majeng lan prosedur standar; Mapan sistem kontrol kualitas.
  • sumber Silk

    S sumber ilk

    Silk, materi textile misuwur saka China, bisa gampang lan cekap kangge dijupuk minangka salah siji cocoons mentahan utawa serat olahan saka wilayah kidul saka Kali Yangtze, dikenal minangka "Tanah kelairan saka sutra" kanggo luwih saka 3,000 taun.
  • Teknologi lan paten

    T echnology lan paten

    Produk kadhaptar sing adhedhasar teknologi inti karo hak properti intelektual tunggal gadhahanipun Simatech Inc.

Baru

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag

WhatsApp Online Chat !