Babagan awake dhewe

Silk Fibroin

Silk fibroin punika Polymer protein asalé alamiah diisolasi saka cocoons silkworm domestik sing kagungan unik sing syarat kanggo engineering jaringan lan pangiriman tamba aplikasi. Ing struktur sekunder lan kristal unik saka biomaterials sutra ngganjar wong seng di pengeni biodegradability, biocompatibility, biosafety, stabil lan release tunable saka obatan digabung, lan kabeh-banyu, opsi Processing sekitar. Utas suture Silk wis aman digunakke ing klinik-klinik kanggo akèh taun, lan piranti medical digawe saka solubilized fibroin sutra uga wis disetujoni dening FDA US bubar. Silk fibroin minangka materi biodegradable berkembang karo fitur bentenaken punika narik liyane lan liyane manungsa waé saka Gambling akademik uga piranti medical lan industri pharmaceutical.

sutra-fibroin
IMG_9466

Simatech

Simatech Inc. yaiku perusahaan Biotech ngarahke ing Manufaktur biomaterials sutra fibroin lan ngembangaken negara-saka-saka-gambar Techniques kanggo macem-macem aplikasi Biomedis, kalebu surgery ortopedi, surgery plastik, 3D bio-printing, layang tamba, lan Kosmetik. Perusahaan iki diadegaké ing 2013 lan dumunung ing taman industri Suzhou, China. Thanks kanggo riset lan pangembangan tim enom lan cepet-akeh sawijining (luwih saka 80% master lan ilmuwan tingkat PhD), Simatech wis digawe proses sanget ing salebetipun sawatawis taun, lan digawe sesambetan bareng cedhak karo partners domestik lan internasional. Simatech bakal terus nggunakake sutra biomaterial minangka alat kanggo ngatasi penyakit lan nambah kualitas urip.

Products

Kita bisa nyedhiyani macem-macem bahan sutra fibroin, kalebu bahan mentahan kayata sutra degummed, solusi sutra fibroin lan sutra lyophilized telat, produk selaras miturut syarat kayata film sutra fibroin karo varous mechanical kekuatan, suntik hydrogel lan nano- lan microsphere, uga minangka produk fouctionalized kanggo aplikasi tartamtu kayata anti-oxidants encapsulated film lan siro lan peelable film sutra fibroin kanggo Kosmetik.

IMG_9432 (1)
teknologi-lan-collaboration

Teknologi Lan Collaboration

Simatech Inc. semangat kanggo nyedhiyani kualitas, standar utawa selaras produk biomaterial sutra fibroin uga dinas lan ndhukung technical kanggo pelanggan beda, kalebu peneliti lan mahasiswa ing universitas lan Gambling, lan ilmuwan ing perusahaan. Simatech iku cumadhang kanggo kerjo bareng karo perusahaan liyané lan Gambling kanggo berkembang piranti medical, layang sistem tamba, Techniques diagnostik utawa produk non-medical liyane dening nuduhake menehi fasilitas lan keahlian ing biomaterials sutra. Hubungi kita karo saran / komentar tanpa hesitates. 

Philosophy kita

Kita mesthi wis devoting dhéwé kanggo nyediakake sutra kualitas produk basis fibroin kanggo pelanggan, lan ngarahke ing pangembangan lan aplikasi saka teknologi anyar bebarengan karo parteners Kolaborasi kita.

xn

WhatsApp Online Chat !