Products

Products

Kita bisa nyedhiyani macem-macem bahan sutra fibroin, kalebu bahan mentahan kayata sutra degummed, solusi sutra fibroin lan sutra lyophilized telat, produk selaras miturut syarat kayata film sutra fibroin karo varous mechanical kekuatan, suntik hydrogel lan nano- lan microsphere, uga minangka produk fouctionalized kanggo aplikasi tartamtu kayata anti-oxidants encapsulated film lan siro lan peelable film sutra fibroin kanggo Kosmetik.

IMG_9432 (1)

WhatsApp Online Chat !