Silk fibroin

Silk Fibroin

Silk fibroin punika Polymer protein asalé alamiah diisolasi saka cocoons silkworm domestik sing kagungan unik sing syarat kanggo engineering jaringan lan pangiriman tamba aplikasi. Ing struktur sekunder lan kristal unik saka biomaterials sutra ngganjar wong seng di pengeni biodegradability, biocompatibility, biosafety, stabil lan release tunable saka obatan digabung, lan kabeh-banyu, sekitar Processing options.Silk Utas suture wis aman digunakke ing klinik-klinik kanggo akèh taun, lan piranti medical digawe saka solubilized fibroin sutra uga wis disetujoni dening FDA US bubar. Silk fibroin minangka materi biodegradable berkembang karo fitur bentenaken punika narik liyane lan liyane manungsa waé saka Gambling akademik uga piranti medical lan industri pharmaceutical.

sutra-fibroin

WhatsApp Online Chat !