Simatech

IMG_9466

Simatech

Simatech Inc. yaiku perusahaan Biotech ngarahke ing Manufaktur biomaterials sutra fibroin lan ngembangaken negara-saka-saka-gambar Techniques kanggo macem-macem aplikasi Biomedis, kalebu surgery ortopedi, surgery plastik, 3D bio-printing, layang tamba, lan Kosmetik. Perusahaan iki diadegaké ing 2013 lan dumunung ing taman industri Suzhou, China. Thanks kanggo riset lan pangembangan tim enom lan cepet-akeh sawijining (luwih saka 80% master lan ilmuwan tingkat PhD), Simatech wis digawe proses sanget ing salebetipun sawatawis taun, nampa penghargaan lan ndhukung saka pamaréntah lan tengah China, lan digawe bareng cedhak hubungan karo partners domestik lan internasional. Simatech bakal terus nggunakake sutra biomaterial minangka alat kanggo ngatasi penyakit lan nambah kualitas urip.


WhatsApp Online Chat !