Teknologi

teknologi-lan-collaboration

Teknologi Lan Collaboration

Simatech Inc. semangat kanggo nyedhiyani kualitas, standar utawa selaras produk biomaterial sutra fibroin uga dinas lan ndhukung technical kanggo pelanggan beda, kalebu peneliti lan mahasiswa ing universitas lan Gambling, lan ilmuwan ing perusahaan. Simatech iku cumadhang kanggo kerjo bareng karo perusahaan liyané lan Gambling kanggo berkembang piranti medical, layang sistem tamba, Techniques diagnostik utawa produk non-medical liyane dening nuduhake menehi fasilitas lan keahlian ing biomaterials sutra. Hubungi kita karo saran / komentar tanpa hesitates. 


WhatsApp Online Chat !