Ing Situ mbentuk Silk Fibroin Gel Kits

Short Description:

sutra fibroin The lyophilized kasedhiya ing kit bisa cepet dipun bibaraken menyang solusi, kang ngowahi bentuk menyang hydrogel sawise nyawiji karo komponen kasedhiya ing kit nggunakake syringes lan adaptor kasedhiya.


Detail produk

Tags Product

凝胶 推拉 过程 2222凝胶 挤压 过程 450

B Rand Jeneng: Fancci

Jeneng alternatif: suntik sutra fibroin hydroge

Pambuka :

 Komponèn A kasedhiya ing kit bisa cepet dipun bibaraken menyang solusi, kang ngowahi bentuk menyang hydrogel sawise nyawiji karo Component B lan C nggunakake syringes lan adaptor kasedhiya. Ing preparation gel bisa salah siji conducted ing situs dening kedhaftar piyambak (ing situ-mbentuk), karo kabeh penipuan kurang saka 5 min, utawa gel bisa disiapake lan wis dikempalken ing syringes utawa tabung déning supaya bisa digunakake langsung. Gumantung ing aplikasi, ing-situ hydrogel mbentuk bisa disiapake ing sawetara konsentrasi 1-30%, mangkono becik kanggo encapsulation lan pengiriman sel lan obatan kanggo ing vitro lan ing pasinaon vivo.

C omponents saka Kit

komponen Properties specifications Panggil packing njaba
Component A umpluk akeh putih 0.3 g / vial 2 penisilin vial
Component B Cairan transparent wernane, resik
8 ml 1 penisilin vial
Component C Cairan transparent wernane, resik 8 ml 1 penisilin vial
adaptor Medical Luer materi Medical / 1 paket sealing resik
syringe resik resik 20 ml 2 paket sealing resik

Tabel 1 Parameter, testing lan cara saka i n situ mbentuk sutra fibroin gel Kits

Parameter, Testing lan Cara Ing situ mbentuk sutra fibroin gel Kits
Babagan Materials / Agen
Formulir gel Kit
Source Degummed Bombyx mori  silkworm
Cara saka panyimpenan  Storage ing, garing Panggonan ventilated ing suhu kamar
sawetara konsentrasi 1-30%
gelling Wektu 30 min
Bioburden Sterilized (per komponen)
mati Tanggal 18 months

A pplication: 

  Ing situ-mbentuk lan suntik sutra hydrogel bisa digunakake minangka tamba lan pangiriman sel operator riset ing tissue engineering / ndandani lan pangiriman tamba. Obat lan sel bakal dikirim bisa wis campuran karo solusi sutra fibroin kaenggalaken lan luwih pipis komponen kasedhiya ing kit kanggo cepet mbentuk hydrogel. Silk hydrogel wis bentenaken saking hydrogels biomaterial liyane dening nyediakake banget mechanical kekuatan, kimia lan stabilitas fisik, biocompatibility lan degradability. 




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !