Silk Fibroin Membrane

Short Description:

Sutra lumahing produk fibroin karo kekandelan lan mechanical tailorable miturut syarat pelanggan '.


Detail produk

Tags Product

B Rand Jeneng: Fancci

Jeneng alternatif: Ana

Pambuka :

Sutra lumahing produk fibroin karo kekandelan lan mechanical tailorable miturut syarat pelanggan '. Membran bisa disiapake karo utawa tanpa pori, karo ukuran nglewati werna-werna saka nanometer kanggo mikrometer, mangkono cocok kanggo pasinaon budaya sel lan release tamba.

P arameter lan situs

kekandelan Film: 10-300 mikrometer;

Stress: 0.1-1 MPa;

Galur: 50-200%

Catetan:

Produk iki produk selaras. Kita bisa kurban seri produk membran sutra fibroin lan tanpa pori miturut panjalukan.




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !