Silk Fibroin Keropos scaffold

Short Description:

Gumantung ing kabutuhan pelanggan ', scaffolds putih, lentur lan keropos bisa kasedhiya ing sembarang wangun (silinder, disk, kotak, lan sapiturute) lan dimensi.


Detail produk

Tags Product

B Rand Jeneng: Fancci

Jeneng alternatif: Ana

Aku ntroduction:

Gumantung ing kabutuhan pelanggan ', scaffolds putih, lentur lan keropos bisa kasedhiya ing sembarang wangun (silinder, disk, kotak, lan sapiturute) lan dimensi. The interconnected pori gedhe ing scaffolds nggampangake transportasi saka gizi, saéngga sèl kanggo masang, proliferate lan mbedakake ing in vitro lan ing pasinaon vivo.

P arameter lan situs

Nglewati ukuran bisa mawarni-warni ing sawetara 100-1000 mikrometer; Porosity: 90%

N OTE :

Produk iki produk selaras. Kita bisa kurban seri Keropos Scaffolds miturut panjalukan.

 




  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !