Silk Fibroin Solution

Short Description:

Produk iki diprodhuksi ing proses kanggo maximally ngreksa bobot molekul lan struktur alam fibroin kaenggalaken sutra (α-helix utawa struktur coil acak).


Detail produk

Tags Product

B Rand Jeneng: Fancci

Jeneng alternatif: Ana

Pambuka :

solusi Silk fibroin katon cahya kuning, karo impurities (logam abot, uyah lan inti ngurangi) dideteksi lan kontrol.

Prodhuk diprodhuksi ing proses kanggo maximally ngreksa bobot molekul lan struktur alam fibroin sutra kaenggalaken (α -helix utawa struktur coil acak ) amarga Processing ing kahanan entheng tanpa nggunakake sembarang asam kuwat lan alkali. Uga nduweni bioburden kurang lan bisa diwenehake minangka solusi sterilized sing bisa siap digunakake kanggo Processing materi ing lingkungan resik.

Tabel 1 Parameter, testing lan cara saka solusi sutra fibroin

Parameter, Testing lan Cara solusi fibroin Silk
Babagan Materials / Agen
Formulir Solution
Source Degummed Bombyx mori  silkworm
paket 20 ML botol penisilin
suhu Storage 4 ℃
sawetara konsentrasi 6% -8% (w / v), gumantung kabutuhan
Bioburden sterilized
Bobot molekul 200,000 Da
mati Tanggal 14 dina

A pplications :

Nalika serat sutra wis solubilized menyang solusi fibroin banyu, bisa digunakake minangka bahan dasar kanggo nyepakaké bahan sutra fibroin beda kayata gel, bio-scaffolds, nano / microspheres, membran, uga scaffolds keropos kanggo pasinaon engineering jaringan. Uga bisa digunakake minangka aditif protein ing medium kultur sèl.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !