• bannr
 • twot
 • threet
 • 4fed3c5c

Добредојдовте на Simatech

На Соединетите Американски Држави од свила-technoloy

Simatech АД е една биотехнолошка компанија се фокусира на производство на природно произлегуваат, биоразградлив свила fibroin биоматеријали и развој на state-of-the-art техники за различни биомедицински апликации. Ние сме биле искористување во областа на медицински помагала и испорака контролирана дрога користење свила fibroin како основен fabricating материјал. Со основни технологии и серија на неслободен производи се развиени, Simatech ќе придонесе за надминување на болести и подобрување на квалитетот на животот. Во Simatech, ние да се потрудиме да ги поддржи вашите истражувачки и развојни активности преку обезбедување на стандард и кориснички свила fibroin производи. Ние исто така добредојдени потенцијални партнери од целиот свет да истражуваат нови полиња на примена и развој на нови производи со нас.

Гледај Повеќе

Избрана Производи

Зошто Вие треба да ги разгледа нашите производи?

 • Основни материјали

  B ASIC материјали

  производи свила fibroin дадени можат да се користат директно од страна на клиентите, како основни суровини и понатаму да се произведат различни свила fibroin материјали.
 • основни критериуми

  Е ssential критериуми

  Големи производство со напредни објекти и стандардизирана постапка; Добро воспоставен систем за контрола на квалитетот.
 • извор на свилата

  S извор ilk

  Свила, познат текстилни материјали на Кина, може да биде лесно и соодветно добиени или како суровини кожурци или преработени влакна од регионите јужно од реката Јангце, познат како "татковина на свилата" за повеќе од 3.000 години.
 • Технологија и патентни

  Т echnology и патент

  Производите наведени се базираат на јадрото технологии со ексклузивни права на интелектуална сопственост кои припаѓаат на Simatech Inc.

Нови пристигнувања

WhatsApp Online Chat !