• bannr
 • twot
 • threet
 • 4fed3c5c

Mirë se vini në Simatech

Udhëçelës e Mëndafshit-technoloy

Simatech Inc. është një kompani Biotech fokusuar në prodhim e që rrjedhin natyrshëm, biodegradable biomaterials fibroin mëndafshi dhe zhvillimin e shtet-e-artit-teknikat për një varietet të aplikimeve biomjekësore. Ne kemi qenë të shfrytëzuar në fushën e pajisjeve mjekësore dhe të ofrimit të kontrolluar të drogës përdorur fibroin mëndafshi si një material bazë fabrikuar. Me teknologjitë kryesore dhe seri e produkteve të pronarit duke u zhvilluar, Simatech do të japë kontributin për të kapërcyer sëmundje dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës. Në Simatech, ne bëjmë çmos për të mbështetur kërkimin dhe zhvillimin tuaj aktivitete duke ofruar produkte standarde dhe të përshtatur fibroin mëndafshi. Ne gjithashtu mirëpresim partnerët e mundshëm në të gjithë botën për të eksploruar fusha të reja të aplikimit dhe zhvillimin e produkteve të reja me ne.

Shiko më shumë

Produkte Featured

Pse duhet të keni parasysh produktet tona?

 • materialet themelore

  B materialet ASIC

  Produktet fibroin mëndafshi ofruara mund të përdoren drejtpërdrejt nga konsumatorët si lëndëve të para bazë të sajojnë më tej materiale të ndryshme fibroin mëndafshi.
 • Kriteret esenciale

  E Kriteret Ssential

  prodhim në shkallë të gjerë me pajisje të avancuar dhe procedura të standardizuara; Well-themeluar sistemin e kontrollit të cilësisë.
 • burim Silk

  S burim ilk

  Silk, një material i njohur tekstile të Kinës, mund të jetë lehtë dhe në mënyrë adekuate të marra si ose fshikëzat papërpunuara ose fibrave të përpunuara nga rajonet në jug të lumit Yangtze, i njohur si "atdheun e mëndafshit" për më shumë se 3.000 vjet.
 • Teknologjia dhe patentë

  T echnology dhe patentë

  Produktet e listuara janë të bazuara në teknologjitë kryesore me të drejtat e pronësisë intelektuale vetme përkasin Simatech Inc.

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat !