Produkte

Produkte

Ne mund të sigurojmë materiale të ndryshme fibroin mëndafshi, duke përfshirë materialet e papërpunuara të tilla si mëndafshi degummed, zgjidhje fibroin mëndafshi dhe mëndafshi tretshme liofilizuar, produkteve të përshtatur sipas kërkesave tuaja të tilla si filmat fibroin mëndafshi me forcë varous mekanike, Hydrogel injectable dhe nanoteknologjitë dhe microsphere, si dhe si produkte fouctionalized për aplikime të veçanta të tilla si anti-oxidants encapsulated filmave dhe filmave padukshme dhe Peelable fibroin mëndafshi për kozmetikë.

IMG_9432 (1)

WhatsApp Online Chat !