FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Cilat janë çmimet e juaj?

Ne do të ju dërgoj një listë të përditësuar të çmimeve pasi ju të na kontaktoni për më shumë informacion

Është fibroin mëndafshi Sericin pagesë?

Të gjitha prodhimet tona fibroin mëndafshi të lidhura, duke përfshirë fibrat Degummed mëndafshi, zgjidhje fibroin mëndafshi dhe të tretshme fibroin liofilizuar mëndafshi, janë Sericin të lirë, që do të thotë këto produkte janë të bio-sigurisë dhe kanë imunogjenitet të ulët.

Cilat janë peshat molekulare e produkteve tuaja?

Peshat molekulare e dy prej produkteve tona me tipare, zgjidhje fibroin mëndafshi dhe të tretshme fibroin liofilizuar mëndafshi, janë të dyja më shumë se 200 KD.

Atë që është e tretshmëria ose ujit-patretshmëri e tretshme fibroin liofilizuar mëndafshi?

Ky produkt mund të shkrihet plotësisht në ujë brenda 1 deri në 2 minuta (shih GIF nga "produktet" webpage). Për shumicën e tretës organik, produkti është i pazgjidhshëm, ose pak i tretshëm përveç hexafluoroisopropanol (HFIP).

Çfarë është stabiliteti i produktit tuaj me emrin e tretshme fibroin lyophilized mëndafshi?

Që nga shishkë është mbyllur plotësisht, mëndafshi lyophilized mund të mbeten të qëndrueshme për një kohë të gjatë (> 18 muaj) në temperaturë dhome në aspektin e paraqitjes, tretshmëria, shpërndarjen molekulare peshe dhe strukture.

Si të dërgoni produktet për konsumatorët nga Kina?

Produktet e urdhëroi do të dorëzohet për klientët brenda 7 ditëve nga kompanitë ndërkombëtare të shprehur përfshirë FedEx, UPS dhe DHL.

Duan të punojnë me ne?


WhatsApp Online Chat !