In situ Formimi mëndafshi fibroin Gel Kits

Përshkrim i shkurtër:

fibroin lyophilized mëndafshi dhënë në kit mund të shpërbëhet shpejt në zgjidhje, e cila transformon në hydrogel pas përzierjen me komponente të parashikuara në kit duke përdorur shiringa dhe një përshtatës të dhënë.


Detail Product

Produkt Tags

凝胶 推拉 过程 2222凝胶 挤压 过程 450

B rand Emri: Fancci

Emri Alternative: Injectable Hydroge fibroin mëndafshi

Hyrje :

 komponenti A dhënë në kit mund të tretur shpejt në solucion, e cila shndërron në hidroxheli pas përzierjen me komponentit B dhe C përdorur shiringa dhe një adapter dhënë. Përgatitja xhel ose mund të bëhet në vend nga vetë përdoruesit (in situ-formimit), me gjithë manipulimin me pak se 5 min, ose xhel mund të jenë të përgatitur dhe të para-paketuara në shiringa ose tubave nga prodhuesi në mënyrë që ajo mund të të përdoret direkt. Në varësi të aplikimeve, hidroxheli in-situ formuar mund të përgatitur në një varg përqendrim 1-30%, duke ideal për kapsulë dhe shpërndarjen e qelizave dhe barna për in vitro dhe në studimit vivo.

C omponents e Kit

komponentet Vetitë specifikimet numër paketim jashtme
Komponenti A shkumë të bardhë pjesa më e madhe 0.3 g / shishkë 2 penicilinë shishkë
Komponenti B likuid pa ngjyrë transparent, sterile
8 mL 1 penicilinë shishkë
Komponenti C likuid pa ngjyrë transparent, sterile 8 mL 1 penicilinë shishkë
përshtatës Medical Luer materiale mjekësore / 1 Pakoja steril vulosës
shiringë sterile steril 20 mL 2 Pakoja steril vulosës

Tabela 1 parametër, testimin dhe metodë i n situ formimin fibroin mëndafshi xhel Kits

Parametri, Testimi dhe Metoda In situ formimin fibroin mëndafshi xhel Kits
kategori Materiale / Agjent
formë Gel Kit
burim Degummed Bombyx Mori  krimbit të mëndafshit
Metoda e magazinimit  Ruajtje në një vend të thatë, ajrosur në temperaturën e dhomës
varg përqendrimi 1-30%
Gelling Koha 30 min
Bioburden Sterilizuar (per përbërësve)
Data e skadencës 18 muaj

Një pplication: 

  Në situ-formimin dhe hydrogel injectable mëndafshi mund të përdoret si një drogës dhe ofrimit celular zgarë për kërkime në inxhinieri indeve / riparimin dhe shpërndarjen e drogës. Droga dhe qelizat që do të dërgohen mund të jenë të para-përziera me rigjeneruar zgjidhje fibroin mëndafshi dhe më tej të përziera me komponentët e tjerë të parashikuara në çantë për të shpejt të formuar hidroxhel. Silk hydrogel dallohet nga hydrogels tjera biomaterial duke siguruar forcë të shkëlqyer mekanike, kimike dhe stabilitetin fizike, biocompatibility dhe degradability. 
  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !