Silk fibroin Nano / mikrosferat

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt fabrikuar duke përdorur një hap, metoda tretës i lirë, dhe është siguruar si ose pezullimin e ujit ose një pluhur të liofilizuar, e cila mund të jetë e gatshme të ri-tretur në ujë para përdorimit. 


Detail Product

Produkt Tags

B rand Emri: Fancci

Emri Alternative: fibroin Silk nanoparticles / microparticles

Prezantimi:

Silk fibroin proteina bazuar në mikro dhe nanospheres ofrojë opsione të reja për shpërndarjen e drogës dhe kërkesat e tjera për shkak të biocompatibility tyre, Dekompozimi dhe drogës harmonishëm ngarkimit dhe lirimin e pronave, sidomos për proteina / drogë peptide dhe ujë-pazgjidhshëm drogës. efikasitet të lartë encapsulation dhe kontrollueshëm kinetika lirimin e drogës mund të arrihet përmes kontrollit të përmbajtjes kristaline beta-fletë në materiale mëndafshi.

nano pronësorë ynë mëndafshi / mikrosferat jane fabrikuar duke përdorur një hap, metoda tretës i lirë, dhe janë siguruar si ose pezullimin e ujit ose një pluhur të liofilizuar, e cila mund të jetë e gatshme të ri-tretur në ujë para përdorimit. 

Parametri  dhe pronat

Madhësia e nanosphere: mund të jetë e ndryshme në një gamë prej 100-1000 nanometra;

Madhësia e microsphere: mund të jetë e ndryshme në një sërë 1-100 mikrometra

纳米 球                                   俄 日 秋

Figura 1 EM i fibroin mëndafshi nanosphere (500 nm)                                 Figuren 2 EM i mëndafshi fibroin microsphere (2-3 mM)

Shënim:

Ky produkt është një produkt i përshtatur. Ne mund të ofrojmë seri të nanospheres ose microspheres me dhe pa ngarkimit të drogës në bazë të kërkesave tuaja.
  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !