Silk fibroin poroz Scaffold

Përshkrim i shkurtër:

Varësisht nga nevojat e konsumatorëve, skelat e bardhë, elastike dhe poroz mund të sigurohet në çdo formë (cilindër, disk, kubike, etj) dhe dimensione.


Detail Product

Produkt Tags

B rand Emri: Fancci

Emri Alternative: Asnjë

I H yrje:

Varësisht nga nevojat e konsumatorëve, skelat e bardhë, elastike dhe poroz mund të sigurohet në çdo formë (cilindër, disk, kubike, etj) dhe dimensione. Poret ndërlidhura mëdha në skelat lehtësojë transportin e ushqyesve, duke lejuar qelizat për të bashkëngjitni, riprodhohet dhe dallojnë në in vitro dhe në studimet vivo.

P arameter dhe vetitë

Madhësia pore mund të jetë e ndryshme në një gamë prej 100-1000 mikrometra; Porosity: 90%

N ote :

Ky produkt është një produkt i përshtatur. Ne mund të ofrojmë seri të poroz Skela sipas kërkesave tuaja.

 
  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !