Silk fibroin Zgjidhja

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt është prodhuar në një mënyrë për të ruajtur maksimalisht peshën molekulare dhe strukturën e fibroin natyrore rilindur mëndafshi (α-helix ose strukturë të rastit spirale).


Detail Product

Produkt Tags

B rand Emri: Fancci

Emri Alternative: Asnjë

Hyrje :

Zgjidhja fibroin Silk duket Yellow dritën, me papastërti (metalet e rënda, kripërat dhe reduktimin substancë) duke u zbuluar dhe kontrolluar.

Produkti është prodhuar në mënyrë që të ruajë maksimalisht peshën molekulare dhe strukturës së fibroin natyral rigjeneruar mëndafshi (α -helix ose struktura e rastit spirale ) për shkak të përpunimit të tij nën kushte të butë, pa përdorimin e ndonjë acidit të fortë dhe alkali. Ajo gjithashtu ka një bioburden të ulët dhe mund të ofrohet si një zgjidhje sterilizuar që mund të përdoret lehtësisht për përpunimin e materialit në një mjedis steril.

Tabela 1 Parametri, testimin dhe mënyra e zgjidhjes fibroin mëndafshi

Parametri, Testimi dhe Metoda Zgjidhja mëndafshi fibroin
kategori Materiale / Agjent
formë zgjidhje
burim Degummed Bombyx Mori  krimbit të mëndafshit
paketë 20 shishe ML penicilinë
Storage Temperatura 4 ℃
varg përqendrimi 6% -8% (w / v), në varësi të nevojave
Bioburden i sterilizuar
Peshë molekulare 200,000 Da
Data e skadencës 14 ditë

Një pplications :

Kur fibra mëndafshi është i tretshem në tretësirën ujore fibroin, ajo mund të përdoret si një material bazë për përgatitjen e materialeve të ndryshme fibroin mëndafshi të tilla si xhel, bio-skela, Nano / microspheres, membranat, si dhe skela poroze për studime inxhinierike indeve. Ajo mund të përdoret gjithashtu si një shtesë e proteinave në medium kulturës qelizore.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !