Tretshëm Lyophilized Silk fibroin

Përshkrim i shkurtër:

Ky produkt mund të mbajë të qëndrueshme për më shumë se 18 muaj në temperaturën e dhomës. Zgjidhja e rilindur mëndafshi mbetet i njëjtë aftësia strukturore kalimi nga spirale të rastit struktura andα-spirale për ß-fletë strukturë si zgjidhje origjinale mëndafshi.


Detail Product

Produkt Tags

冻干 粉 溶解 过程 500

B rand Emri: Fancci

Emri Alternative: ngrijë-tharë fibroin mëndafshi

Hyrje :

Madhe molekulare fibroin mëndafshi peshë në solucion ujor mund të jenë të përpunuara në formate të ndryshme materiale të ngurta. Për fat të keq, zgjidhja pastrohet mëndafshi nuk mund të ruhen ose të transportohen për një kohë të gjatë si mëndafshi pëson ndryshime strukturore dhe agregateve për shkak të paqëndrueshmërisë termodinamik. Produkti ynë pronarit lyophilized mëndafshi tërësisht të zgjidhur këto probleme dhe mëndafshi lyophilized mund të tretur në ujë ose tampon në përqendrim të lartë, duke lehtësuar përpunimin e në drejtim të rrymës materiale.

Mëndafshi Lyophilized në një shishkë qelqi paraqet të jetë një sfungjer bardhë poroz. Që nga shishkë është mbyllur plotësisht, mëndafshi lyophilized mund të mbeten të qëndrueshme për një kohë të gjatë (> 18 muaj) në temperaturë dhome në aspektin e paraqitjes, tretshmëria, shpërndarjen molekulare peshe dhe strukture. Zgjidhja e regenerated mëndafshi mbetet e njëjtë aftësinë strukturore tranzicionit nga spirale të rastit dhe α strukturën -helix për ß -sheet strukturë  si zgjidhje origjinale mëndafshi, e cila është kritike në përgatitjen e formateve të ngurta materiale.

Tabela 1 parametër, testimin dhe metoda e fibroin liofilizuar mëndafshi

Parametri, Testimi dhe Metoda Lyophilized mëndafshi fibroin
kategori Materiale / Agjent
formë agjentët Lyophilized
burim Degummed Bombyx Mori  krimbit të mëndafshit
paketë 20 shishe ML Penicillin 
Metoda e magazinimit  Ruajtur në një vend të thatë, ajrosur në temperaturën e dhomës
përqendrimi zgjidhje pas rehidrim ≤ 40%
Bioburden i sterilizuar
Peshë molekulare 200,000 Da
Data e skadencës 18 muaj

O metodë peration:

fibroin Lyophilized mëndafshi mund të ruhet në temperaturë dhome për 18 muaj. Para përdorimit, ujë ose tampon ose zgjidhje celular / e drogës mund të shtohet në shishe qelqi sterile duke përdorur një gjilpërë shiringë (mbajtur mbyllur) ose një tubth (shishe të hapur). tortë lyophilized mëndafshi në shishe mund të rehydrated shpejt formimin e një zgjidhje të lehta të verdhë dhe përqendrimet mëndafshi e fituara mund të arrijnë deri në 30-40%.

Një pplication :

Njësoj si zgjidhje pas pastrimit, i tretshëm fibroin lyophilized mëndafshi mund të përdoret gjithashtu si një material bazë të para për fabrikimin e shumë produkte bio. Për më tepër, i tretshëm fibroin lyophilized mëndafshi ka avantazhet e gjata dhe ruajtjen e ambientit, transportit më të lehtë dhe përqendrim më të lartë të zgjidhjes rigjeneruar krahasuar me zgjidhje të rregullt fibroin mëndafshi.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat !