• bannr
  • twot
  • threet
  • 4fed3c5c

Ngabagéakeun Pikeun Simatech

The Pathfinder Of Sutra-technoloy

Simatech Inc. nyaéta parusahaan Biotéh fokus dina manufaktur sahiji turunan sacara alami, biomaterials sutra serat biodegradable tur ngembangkeun kaayaan-of-nu-seni téhnik pikeun rupa-rupa aplikasi Kalautan. Simkuring geus exploiting dina widang alat médis sarta pangiriman ubar dikawasa maké sutera serat salaku bahan fabricating dasar. Jeung téknologi inti jeung runtuyan produk proprietary keur dimekarkeun, Simatech bakal nyieun kontribusina keur nungkulan kasakit sarta ngaronjatkeun kualitas kahirupan. Dina Simatech kami ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngarojong kagiatan panalungtikan sarta pamekaran Anjeun ku cara méré standar na ngaropéa produk sutra serat. Urang ogé ngabagéakeun mitra poténsi sakuliah dunya ngajajah huma anyar aplikasi sarta ngamekarkeun produk anyar kalawan kami.

nempo More

Produk Artikel

Naha Kudu Anjeun Pertimbangkeun kami Produk?

  • bahan dasar

    B bahan asic

    Produk sutra serat disadiakeun bisa langsung dipaké ku para nasabah salaku bahan baku dasar jang meberkeun fabricate ragam baku sutra serat.
  • Kriteria penting

    E kriteria ssential

    manufaktur badag skala kalawan fasilitas canggih tur prosedur standardized; Muhun-ngadegkeun sistem kadali kualitas.
  • sumber sutra

    S sumber ilk

    Sutra, hiji bahan tekstil kawentar Cina, bisa gampang sarta adequately diala sakumaha boh cocoons atah atanapi serat olahan ti wewengkon kidul Walungan Yangtze, katelah salaku "tanah air sutra" kanggo leuwih ti 3.000 taun.
  • Téhnologi jeung patén

    T echnology jeung patén

    Produk didaptarkeun anu dumasar kana téknologi inti jeung hak cipta intelektual budi milik Simatech Inc.

Arrivals anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

WhatsApp Online Chat !