produk

produk

Bisa nyadiakeun ragam baku sutra serat, kaasup bahan baku kayaning sutra degummed, leyuran sutra serat sarta sutra lyophilized leyur, produk ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun kayaning film sutra serat kalawan varous kakuatan mékanis, injectable hydrogel na nano- na microsphere, kitu ogé salaku produk fouctionalized pikeun aplikasi husus kayaning anti oksidan encapsulated film na kawih jeung peelable film sutra serat pikeun kosmétik.

IMG_9432 (1)

WhatsApp Online Chat !