FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon harga anjeun?

Urang bakal dikirim anjeun hiji daftar harga diropéa sanggeus anjeun ngahubungan ngémbarkeun salajengna

Teh sutra serat sericin Free?

Sadaya produk urang sutra serat patali, kaasup serat sutra degummed, leyuran sutra serat sarta leyur lyophilized sutra serat, anu sericin bébas, anu hartina produk ieu bio-kaamanan sarta mibanda immunogenicity low.

Naon anu beurat molekul produk anjeun?

The beurat molekul dua produk urang diulas, leyuran sutra serat sarta leyur lyophilized sutra serat, anu duanana leuwih ti 200 KD.

What is the cai-kaleyuran atawa cai-insolubility of leyur serat sutra lyophilized?

Produk ieu bisa sagemblengna leyur kana cai dina 1 ka 2 menit (tingali GIF tina "Produk" Kalurahan). Pikeun kalolobaan pangleyur organik, produk nu aya leyur atawa rada telat iwal hexafluoroisopropanol (HFIP).

Naon kuatna produk Anjeun ngaranna leyur lyophilized sutra serat?

Kusabab vial eta tos rengse disegel, sutra lyophilized bisa tetep stabil pikeun periode nu lila (> 18 bulan) dina suhu kamar dina watesan penampilan, kaleyuran, sebaran beurat molekul jeung struktur.

Kumaha carana ngirim produk ka konsumén ti Cina?

Produk maréntahkeun bakal dikirimkeun ka konsumén dina 7 dinten ku pausahaan express internasional kaasup FedEx, UPS sarta DHL.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !