Dina Situ Ngabentuk Sutra serat gél kit

Pondok Description:

sutra serat nu lyophilized disadiakeun di kit teh bisa gancang leyur kana leyuran nu transforms kana hydrogel sanggeus Pergaulan jeung komponén disadiakeun dina kit ngagunakeun jarum suntik jeung hiji adaptor disadiakeun.


jéntré produk

Tags produk

凝胶 推拉 过程 2222凝胶 挤压 过程 450

B Rand Nami: Fancci

Ngaran alternatif: Injectable sutra serat hydroge

bubuka :

 Komponén A disadiakeun di kit teh bisa gancang leyur kana leyuran nu transforms kana hydrogel sanggeus Pergaulan jeung Cibalong B jeung C ngagunakeun jarum suntik jeung hiji adaptor disadiakeun. Persiapan gél bisa boh dipigawé dina situs ku pamaké sorangan (dina situ ngabentuk), jeung sakabéh manipulasi kirang ti 5 mnt, atawa gél bisa disiapkeun na pre-dipak dina jarum suntik atawa tabung ku produsén meh bisa dipaké langsung. Gumantung kana aplikasi nu, dina-situ hydrogel ngabentuk bisa disiapkeun dina rentang konsentrasi 1-30%, sahingga idéal pikeun encapsulation sarta pangiriman sél jeung ubar pikeun di vitro na di studi vivo.

C omponents of Kit

komponén pasipatan spésifikasi jumlah packing luar
komponén A busa bulk bodas 0,3 g / vial 2 pénisilin vial
komponén B cairan transparan warnaan, steril
8 ml 1 pénisilin vial
komponén C cairan transparan warnaan, steril 8 ml 1 pénisilin vial
adaptor médis Luer bahan médis / 1 pakét sealing steril
jarum suntik steril steril 20 ml 2 pakét sealing steril

Méja 1 parameter, nguji sarta metoda i n Situ ngabentuk sutra serat gél kit

Parameter, Tés jeung Métode Dina situ ngabentuk sutra serat gél kit
Kategori Bahan / Ajen
wujud gél Kit
sumber Degummed Bombyx Mori  hileud
Metoda gudang  Gudang dina, tempat garing ventilated na STP
rentang konsentrasi 1-30%
Gelling Time 30 mnt
Bioburden Sterilized (per komponén)
Tanggal kadaluarsa 18 bulan

A pplication: 

  Dina situ ngabentuk na injectable sutra hydrogel bisa dipaké salaku ubar na pangiriman sél pamawa pikeun researches dina jaringan rékayasa / perbaikan sarta pangiriman narkoba. Ubar jeung sél bisa dikirimkeun tiasa pre-dicampur solusi sutra serat dihasilkeun sarta salajengna dicampur komponén séjén disadiakeun di kit ka gancang ngabentuk hydrogel. Sutra hydrogel ieu dibédakeun tina hydrogels biomaterial séjén ku cara méré unggulan kakuatan mékanis, bahan kimia jeung stabilitas fisik, biocompatibility na degradability. 




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !