Kawih jeung Peelable Sutra serat Film

Pondok Description:

The “Second Skin”–This product is a white, viscous solution which can be smeared easily on surfaces, dry quickly and turn into an elastic, long-lasting and transparent layer. 


jéntré produk

Tags produk

皮肤 揭膜 1450

撕 揭 过程 450

B Rand Nami: Fancci

Alternative Name: second skin

bubuka :

produk Ieu bodas, leyuran kentel nu bisa smeared gampang dina surfaces, tegalan gancang jeung ngahurungkeun kana hiji lapisan elastis, lila-abadi jeung transparan. Taya perlakuan salajengna nu diperlukeun. Sakali ngawujud dina kulit, éta bisa boga fungsi minangka masker siluman tapi peelable nu ngajaga kulit tina UV ngalaan, tetep Uap, nganteurkeun bahan aktif sarat jeung ngurangan wrinkles alatan sipat mékanis kulit-kawas.

The sutra serat alam jeung paling agén lianna dipaké dina produk éta téh jalma dipaké dina produk médis urang, sahingga biocompatible, aman tur dijieun tur kualitas-dikawasa luyu jeung FDA na CFDA standar excipients farmasi. produk nu bisa dipaké salaku bahan dasar keur salajengna ngarumuskeun produk béda di wewengkon kawas kosmétik skincare, pangiriman ubar topical na transdermal, sarta penyembuhan tatu, jeung sajabana

P arameter jeung pasipatan

Komponén utama: beurat molekul protéin sutra serat badag

Penampilan: bodas, opak, semi-koloid solusi

Viskositas: 1500-4000 Pa.s

Fitur produk :

(1) produk diwangun ku serat sutra (komponén utama) jeung excipients séjén kosmetik (komponén minor), nu gancang bisa ngabentuk hiji pilem kawih jeung peelable dina kulit kana hawa-drying na curing. Alatan komponén diturunkeun sacara alami anak, biocompatibility jeung kakuatan mékanis nu mimics kulit manusa, film kabentuk bisa tetep kantétan deukeut kulit pikeun periode nu lila tanpa iritasi na asing-awak rarasaan. Anjeun tiasa sacara gampil mesek atanapi ngumbah dipareuman kulit tanpa kasusah tur nyeri.

(2) molekular sutra beurat serat badag nyaéta bahan biodegradable anyar nu geus kabukti jadi non-immunogenic sarta non-toksik ku studi sato jeung nu geus anyar geus kadaptar salaku salah sahiji mata pelajaran utama dina National Panalungtikan Key 2017 sarta Pangwangunan program Cina bareng jeung bahan kolagén. Ngolah bahan tina serat sutra anu héjo, tanpa ngagunakeun bahan kimia toksik jeung alat husus. Komposisi 18 asam amino alami serat sutra ogé pedah encapsulation hanca na stabilisasi molekul bioactive.

(3) data kami némbongkeun yén produk nu bisa nyerep lampu UV, sahingga masihan fungsi tina sunscreen nalika keur dilarapkeun dina kulit.

(4) produk ogé némbongkeun breathability idéal tur pencegahan leungitna cai, sahingga mibanda pangaruh moisturizing sarta rarasaan nyaman lamun dilarapkeun kana kulit.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !