Sutra serat Panukeur

Pondok Description:

The sutra produk mémbran serat kalayan ketebalan jeung pasipatan mékanis tailorable nurutkeun syarat konsumén '.


jéntré produk

Tags produk

B Rand Nami: Fancci

Ngaran alternatif: Euweuh

bubuka :

The sutra produk mémbran serat kalayan ketebalan jeung pasipatan mékanis tailorable nurutkeun syarat konsumén '. Mémbran bisa disiapkeun kalawan atawa tanpa pori, kalayan ukuran pressure varying ti nanométer jeung mikrométer, sahingga cocog pikeun studi budaya sél jeung sékrési narkoba.

P arameter jeung pasipatan

ketebalan pilem: 10-300 mikrométer;

Setrés: 0.1-1 Mpa;

Galur: 50-200%

Catetan:

produk Ieu produk ngaropéa. Urang tiasa nawiskeun runtuyan produk mémbran sutra serat kalawan jeung tanpa pori nurutkeun requests Anjeun.




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !