Sutra serat porous Rancah

Pondok Description:

Gumantung kana kabutuhan konsumén ', scaffolds bodas, elastis na porous bisa disadiakeun dina sagala bentukna (silinder, piringan, kubus, jsb) sarta dimensi.


jéntré produk

Tags produk

B Rand Nami: Fancci

Ngaran alternatif: Euweuh

Kuring ntroduction:

Gumantung kana kabutuhan konsumén ', scaffolds bodas, elastis na porous bisa disadiakeun dina sagala bentukna (silinder, piringan, kubus, jsb) sarta dimensi. The interconnected pori badag dina scaffolds mempermudah angkutan gizi, sahingga sél nu rék di selapkeun, proliferate na kalan di di vitro na di studi vivo.

P arameter jeung pasipatan

Ukuran pressure bisa variatif dina lingkup 100-1000 mikrométer; Porosity: 90%

N ote :

produk Ieu produk ngaropéa. Urang tiasa nawiskeun runtuyan porous Scaffolds nurutkeun requests Anjeun.

 




  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !