Sutra serat Solusi

Pondok Description:

produk ieu dijieun di luhur pikeun maximally ngawétkeun beurat molekul jeung struktur alam serat dihasilkeun sutra (α-helix atanapi struktur coil acak).


jéntré produk

Tags produk

B Rand Nami: Fancci

Ngaran alternatif: Euweuh

bubuka :

solusi sutra serat mucunghul konéng lampu, kalayan najis (logam beurat, uyah jeung zat ngurangan) keur kauninga sarta dikawasa.

Produk kasebut dijieun di luhur pikeun maximally ngawétkeun beurat molekul jeung struktur alam serat sutra dihasilkeun (α -helix atanapi struktur coil acak ) alatan ngolah na dina kaayaan hampang tanpa pamakéan sagala asam kuat tur alkali. Éta ogé ngabogaan bioburden lemah sareng bisa disadiakeun salaku solusi sterilized nu bisa gampang dipaké pikeun ngolah bahan dina lingkungan steril.

Méja 1 parameter, nguji sarta metoda solusi sutra serat

Parameter, Tés jeung Métode solusi serat sutra
Kategori Bahan / Ajen
wujud solusi
sumber Degummed Bombyx Mori  hileud
paket 20 ML botol pénisilin
Suhu gudang 4 ℃
rentang konsentrasi 6% -8% (w / v), gumantung kana kaperluan
Bioburden Sterilized
Beurat molekul 200,000 Da
Tanggal kadaluarsa 14 poé

A pplications :

Nalika serat sutra anu solubilized kana hiji solusi serat cai, éta bisa dipaké salaku bahan dasar keur Nyiapkeun bahan sutra serat béda kayaning gels, bio-scaffolds, nano / microspheres, mémbran, kitu ogé scaffolds porous keur studi rékayasa jaringan. Ogé bisa dipaké salaku aditif protéin dina medium budaya sél.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !