Leyur Lyophilized Sutra serat

Pondok Description:

Produk ieu bisa tetep stabil salila leuwih ti 18 bulan dina suhu kamar. solusi sutra nu dihasilkeun tetep kamampuhan transisi sami struktural ti acak coil struktur andα-helix mun β-lambar struktur salaku solusi sutra aslina.


jéntré produk

Tags produk

冻干 粉 溶解 过程 500

B Rand Nami: Fancci

Ngaran alternatif: freeze-garing sutra serat

bubuka :

Badag molekular serat sutra beurat dina leyuran cai bisa diolah jadi format bahan padet béda. Hanjakal, leyuran sutra dimurnikeun teu bisa disimpen atanapi diangkut keur lila sakumaha sutra ngalaman parobahan struktural jeung aggregates alatan instability termodinamika. proprietary produk sutra lyophilized urang sagemblengna ngajawab masalah ieu sarta sutra lyophilized bisa leyur dina cai atawa nyangga dina konsentrasi luhur, facilitating ngolah bahan hilir.

Sutra Lyophilized dina vial kaca presents jadi bolu porous bodas. Kusabab vial eta tos rengse disegel, sutra lyophilized bisa tetep stabil pikeun periode nu lila (> 18 bulan) dina suhu kamar dina watesan penampilan, kaleyuran, sebaran beurat molekul jeung struktur. Solusi sutra dihasilkeun tetep kamampuhan transisi sami struktural ti coil acak sarta α struktur -helix mun β -sheet struktur  salaku solusi sutra aslina, nu kritis dina persiapan format bahan padet.

Méja 1 parameter, nguji sarta metoda lyophilized serat sutra

Parameter, Tés jeung Métode Lyophilized Sutra serat
Kategori Bahan / Ajen
wujud agen Lyophilized
sumber Degummed Bombyx Mori  hileud
paket 20 botol ML Pénisilin 
Metoda gudang  Disimpen dina, tempat garing ventilated na STP
konsentrasi solusi sanggeus rehydration ≤ 40%
Bioburden Sterilized
Beurat molekul 200,000 Da
Tanggal kadaluarsa 18 bulan

O metoda peration:

Lyophilized sutra serat bisa disimpen dina suhu kamar pikeun 18 bulan. Méméh dipaké, cai atawa nyangga atanapi solusi sél / ubar bisa ditambahkeun kana botol kaca steril ngagunakeun jarum suntik jarum (tetep disegel) atawa pipette (muka botol). The sutra jajan lyophilized dina botol bisa gancang rehydrated ngabentuk leyuran konéng lampu jeung kadarna sutra diala bisa ngahontal nepi ka 30-40%.

A pplication :

Sarua salaku solusi sanggeus purifikasi, anu leyur lyophilized sutra serat ogé bisa dipaké minangka bahan baku dasar pikeun fabrikasi loba produk Kalautan. Saterusna, leyur lyophilized sutra serat boga kaunggulan tina panjang jeung neundeun ambient, transportasi gampang jeung konsentrasi luhur leyuran dihasilkeun ngabandingkeun kana solusi sutra serat biasa.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !